Konzultacije pred fotografiranje
Tko? Što? Gdje? Kako?
Svaki iskusni fotograf reći će vam da je planiranje ključ uspješnog snimanja. Razgovor i dobar plan omogućuju nam da izbjegnemo nesporazume i uspješno izvedemo snimanje na obostrano zadovoljstvo. Zbog toga je vrlo bitan sastanak sa klijentima prije samog snimanja.
Cilj razgovora je da se upoznamo i prikupimo detalje o vašim željama, te onome što očekujete od snimanja. Također, razgovarat ćemo o stilu fotografije koji tražite, pomoći vam da vidite kakav će biti rezultat i razgovarati o cijenama i opcijama plaćanja usluge. Prvenstveno nas zanima vaša vizija onog što želite.
Ova vrsta razgovora posebno je bitna za snimanja na kojima fotograf radi sa ljudima – portreti, vjenčanja, komercijalni projekti. U nekim slučajevima susret prije snimanja pomaže ljudima manje naviknutim na poziranje da se opuste i dobiju odgovore na sva pitanja, što će olakšati proces. Također, kroz razgovor možemo vam pomoći odabrati odjeću i stil koji će fotografije učiniti harmoničnim. Kada znamo gdje će fotografije biti izložene, često uskladimo stil i odjeću sa koloritom tog ambijenta i dodatno uljepšamo vaš interijer.
Kada je potrebno potpisati ugovor ili odobrenje modela za upotrebu fotografija, taj posao također je dio ovog susreta.
Konsultacije se rade u studiju, na lokaciji gdje će se snimati, u vašem domu ili online.
Obično organiziramo sastanak 7-14 dana prije samog snimanja.

Nekada je najbolje sve isplanirati. Nekada funkcionira potpuna spontanost. Razgovor nam služi da bismo se upoznali i vidjeli kako najbolje možemo organizirati snimanje za vas.
Vaš fotograf :)
Studio Elowynn
Made on
Tilda