Brand fotografija – Zbog čega raditi sa profesionalnim fotografom?
Vaše predstavljanje svijetu
Obzirom da smo i sami u poduzetničkim vodama, suradnja s ljudima koji žele predstaviti svoj brand ili na neki način dodatno razviti posao, posebno nam je zadovoljstvo. Kombinacija portreta, terenske lifestyle te fotografije interijera, proizvoda ili zanimljivih eksterijera, čini brand fotografiju veoma raznolikom i zanimljivom granom fotografije.
Sve je to vrlo lijepo, međutim……zbog čega bismo radili s profesionalnim fotografom i zašto bismo uopće imali potrebu za profesionalnim fotografijama kada "mobiteli mogu jednako snimiti sve"?
Postoji nekoliko razloga (i mobiteli svakako ne mogu jednako snimiti sve :) )

  1. Izgledati ćete profesionalnije i pokazati da ste stručnjak u onome što radite.
Kao vlasnik tvrtke ili općenito vlastitog posla, cilj vam je prezentirati svoj proizvod/uslugu na najbolji način. Dobra fotografija i vizualni identitet privući će pažnju i predstaviti vas kao profesionalca. Klasični portreti, fotografije koje vas prikazuju kako radite te rezultate Vašeg rada - mogućnosti su ogromne! ( Prvi dojam je vrlo bitan i doprinijet će načinu na koji se želite predstaviti svijetu.)

2. Ljudima ćete izgledati pristupačnije.
Srž kvalitetne portretne fotografije je da prenese promatraču vašu energiju i prije nego što vas sretne uživo. Dobro organizirano i odrađeno snimanje, na kojem ćete se opustiti i uživati u procesu, imat će upravo ovakav rezultat!

3. Fotografiju možete koristiti u različitim medijima kao dio osobnog marketinga.
Od Facebook stranice, internetske stranice, Instagrama, do časopisa i drugih medija, vaša se fotografija može koristiti na najrazličitijim mjestima. Kao vlasnici malih ili srednjih tvrtki, znamo koliko je bitan marketing i dobra reklama, a ovo je pravi korak ka tome. Ukoliko imate više zaposlenika, bilo gdje da ih predstavljate, sve fotografije trebale bi biti napravljene na isti način, u istom stilu. To doprinosi prepoznatljivom vizualnom identitetu tvrtke.

4. Zadnje, ali ne najmanje važno – ulaganje u brand fotografiju je veoma isplativa investicija.
Kao što smo već spomenuli, kvalitetna prezentacija i veće prisustvo u medijima koje koriste vaši potencijalni klijenti, imati će kao krajnji rezultat daljnji razvoj vašeg posla te veći broj kontakata.
Veliko nam je zadovoljstvo biti dio vaše priče o ekspanziji i uspjehu!
Je li brand snimanje nešto ozbiljno, komplicirano i zahtjeva savršenstvo u svakom smislu? Ne, nikako!
Brand snimanje može biti, i uglavnom jest, vrlo opušteno i zabavno, često vrlo dinamično. Kada je to moguće, u studijskim ili sličnim uvjetima, koji to dopuštaju, radimo uz dobru muziku i mnogo strpljenja dok ne dođemo do željenog rezultata.
Radimo s ljudima koji rade prve korake u poslovnom osamostaljivanju, što u ovim vremenima postaje sve bitnije, i u velikom broju slučajeva predstavlja bavljenje onim što jesmo i zaista volimo raditi. Radimo i sa iskusnim profesionalcima.

I na kraju, samo da znate…kada se opustimo i prihvatimo fotografiranje kao nešto zabavno i beskrajno kreativno, čak i kada se radi o portretu na kome želimo biti ozbiljni, svi smo rođeni modeli i prenosimo svoju osobnost, ono što jesmo. A to je upravo ono što ljudi vole i žele vidjeti.

Dopustite kameri da vas vidi prirodne i autentične, neovisno o vrsti snimanja. Vidjet ćete, rezultati će biti fantastični!
Vaš fotograf :)
Studio Elowynn
Za uvodni razgovor ili rezervaciju termina...
Made on
Tilda